A- A A+

Aanleg en onderhoud van uw tuin


J&D Fencing & Gardening - Sint-Lievens-Houtem - Tuinaanleg & onderhoudOp zoek naar een doorwinterde professional die weet hoe hij een prachtige, kwaliteitsvolle tuin kan aanleggen, en achteraf ook nog eens voor het regelmatige onderhoud ervan kan zorgen? Zoek dan niet verder, want bij J&D Fencing en Gardening bent u hiervoor aan het goede adres.

Uw tuin is een verlengde van uw woning waar u zich elk seizoen comfortabel moet voelen. Dat beseffen wij als geen ander, en dus vinden wij naast het esthetische ook het functionele bijzonder belangrijk.
Wanneer u ons contacteert voor de aanleg van een tuin, komen wij ter plaatse voor een vrijblijvend gesprek, waarbij er wordt gekeken en geluisterd naar uw wensen en de mogelijkheden.

Vervolgens maken wij een tuinontwerpop en leggen we dit voor aan u. Er wordt gekeken naar de nodige plaats voor oprit, terras, bloemenperken of vijvers. Indien u dan uw 'go' geeft, gaan wij over tot de volledige aanleg van uw tuin, gaande van de grond- en nivelleringswerken tot de uiteindelijke afwerking qua beplanting en tuinverlichting.

Natuurlijk vraagt een tuin ook het nodige onderhoud. Ook hiervoor kan u op ons beroep doen. In de huidige jachtige maatschappij is het niet voor iedereen evident om zelf voor het onderhoud van uw tuin in te staan. Daarom zorgen wij ervoor. Tegen een schappelijke prijs maaien wij uw gazon, bemesten en onderhouden wij uw aanplantingen, en voeren we ook allerlei snoeiwerken uit.

Ook voor renovaties kan u op ons beroep doen. Heeft uw huidige tuin nood aan een opfrissing?
Neem contact met ons op via de contactpagina van deze website, en dan doen wij graag het nodige.

Back to Top